Päevatoimetaja:
Richard Särk

Ukraina sõda keeras kaitseinvesteeringud pea peale, üsna varsti näeme selle tulemusi (3)

Copy
Kiirus ja kohanemisvõime on märksõnad, mida riigi kaitseinvesteeringute keskuse Lõuna portfellijuht Peeter Karja oma töös oluliseks peab. Tänu kiirusele ja kohanemisvõimele kerkivad ka kaitseväe Raadi linnakus sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse seinad.
Kiirus ja kohanemisvõime on märksõnad, mida riigi kaitseinvesteeringute keskuse Lõuna portfellijuht Peeter Karja oma töös oluliseks peab. Tänu kiirusele ja kohanemisvõimele kerkivad ka kaitseväe Raadi linnakus sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse seinad. Foto: Kristjan Teedema

Kaitseväe Raadi linnakus kõrgub praegu kaugele paistev tornkraana, mis on seal moodsa sõja- ja katastroofimeditsiinikeskuse ehitamiseks. Samal ajal saab sealt paarisaja meetri kaugusel viimast lihvi haldushoone, samuti valmib õppehoone. Kogu see suur ehitus Raadil algas pärast Venemaa suurt sissetungi Ukrainasse. Kas selline rutakus on end ära tasumas? 

Riigi kaitseinvesteeringute keskuse (RKIK) Lõuna portfellijuhi Peeter Karja sõnul küll. Nii selgitas ta lähemalt, miks ja mida praegu kaitseväele ehitatakse.

Raadi linnaku sõja- ja katastroofimeditsiinikeskus sai juuli lõpus nurgakivi, kuid Lõuna-Eestis kerkib kaitseväele tänavu ligi 100 miljoni euro eest hooneid. Kuidas nende ehitus edeneb?

Tagasi üles