Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Suures uputuses kannatanud autode omanikud võivad kindlustusrahata jääda (7)

Copy
Ropka tööstusrajoonis Teguri tänaval oli remonditöökodade ümbrus eile autosid täis, kuid sealsete töömeeste sõnutsi on vaid üksikud neist teisipäeval üleujutuses kahjustada saanud sõidukid. Sama oli kuulda teistest töökodadest.
Ropka tööstusrajoonis Teguri tänaval oli remonditöökodade ümbrus eile autosid täis, kuid sealsete töömeeste sõnutsi on vaid üksikud neist teisipäeval üleujutuses kahjustada saanud sõidukid. Sama oli kuulda teistest töökodadest. Foto: Signe Oidekivi

Emajõelinnas tuli teisipäeva hommikul maha pea terve kuu sademetenorm, mistõttu ujutas vesi üle asutusi ja maa-aluseid parklaid. Mitmed tänavadki olid vee all, kuid sellest hoolimata proovisid mõnedki autojuhid paiguti isegi üle poole meetri sügavusest veest läbi pressida.

Nii vandus mõnel tartlasel auto veele alla ja jättis juhi puksiiri ootama. Kui puksiiri tulekus saab kindel olla, siis kindlustus ei pruugi auto omanikku sellisel puhul aidata.

Teguri tänaval Tartu Autotehniku nimelises töökojas tõdes remondimees Raimo Zirk, et mitme üleujutuses kannatada saanud autoga on tema poole küll pöördutud, kuid veekahjustustega masinaid ta pigem remontida ei taha võtta, sest muid töid on ees piisavalt ning vesi on salakaval ja tülikas vaenlane.

Tagasi üles