Päevatoimetaja:
Richard Särk

Hiphopifestival toob kohale legendid

Copy
Elvas peetav hiphopifestival on meelt mööda just nooremapoolsele publikule, kes aga alati ei taha seadusest kinni pidada.
Elvas peetav hiphopifestival on meelt mööda just nooremapoolsele publikule, kes aga alati ei taha seadusest kinni pidada. Foto: Remo Tõnismäe

Täna algab Elvas räppmuusikaaustajate aasta oodatuim pidu, juba 18. hiphopifestival. Kohale on kutsutud meie selle ala parimad, nagu Nublu, 5Miinust, A-Rühm ja ka Rootsi räppansambel Loop­troop Rockets. Lisaks menukatele esinejatele on üritusel, kus varasematel aastatel on probleeme olnud korrarikkumistega, kohal ka politsei lisajõududega.

Kahepäevasel festivalil on uute ja vanade tegijate arv umbes pooleks. «Need artistid, kes on hiljuti plaate või singleid välja andnud, oleme kõik Elvasse katsunud kohale saada,» ütles festivali üks peakorraldaja Maido Möls.

Ta ise ootab kõige rohkem Rakvere räpipundi RLV Massive esinemist, sest kümnepealine kollektiiv on üle aastate taas kokku tulnud, et uus album välja anda. «Nad on selline hea tagasivaade retroräppi või sellesse, milline oli räpp peaaegu 20 aastat tagasi,» rääkis Möls.

Tagasi üles