Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Uputuse üle elanud Maarjamõisa haigla naaseb tänasest oma tavapärasesse rütmi (1)

Copy
Eile hommikul üleujutatud Tartu ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla A-korpuses on põrandad nüüd kuivad ning ambulatoorne vastuvõtt taastunud.
Eile hommikul üleujutatud Tartu ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla A-korpuses on põrandad nüüd kuivad ning ambulatoorne vastuvõtt taastunud. Foto: Signe Oidekivi/Tartu Postimees

Teisipäevane paduvihm ujutas üle Tartu ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla A-korpuse ja keldri. Et vesi tungis ka nullkorrusel asuvasse sterilisatsiooniruumi, peatati eile plaanilised operatsioonid ning mitmed uuringud ja protseduurid. Nüüdseks on vihmakahjustused suures osas kõrvaldatud ning ravitöö taastub täielikult neljapäeval, 8. augustil.

Kliinikumi Maarjamõisa haigla A-korpus ja kelder, mida kattis eile vesi, on tänaseks kuivanud ning töö käib tavapärases rütmis. Töökorras on ka esimese korruse apteek ning nullkorrusel asuvad sterilisatsiooniosakond ja köök. 

Plaanilisi operatsioone alustatakse uuesti homme, rääkis kliinikumi juhatuse liige, anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku juhataja doktor Joel Starkopf.

Tagasi üles