Päevatoimetaja:
Richard Särk

Endine EKRE Tartu ringkonna aseesimees läks Isamaasse üle

Copy
Endine EKRE Tartu ringkonna aseesimees Merle Kivest kutsus juunis kokku erakorralise juhatuse koosoleku, mille lõpuks oli ka tema erakonnast lahkunute seas. Nüüd kuulub ta Isamaa ridadesse.
Endine EKRE Tartu ringkonna aseesimees Merle Kivest kutsus juunis kokku erakorralise juhatuse koosoleku, mille lõpuks oli ka tema erakonnast lahkunute seas. Nüüd kuulub ta Isamaa ridadesse. Foto: Sille Annuk

Enam kui seitse aastat Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda (EKRE) kuulunud Tartu linnavolikogu liige Merle Kivest oli selle aasta juuni keskpaigast erakonna sisetülide tõttu parteitu. Tänasest kuulub ta aga Isamaa erakonda.

Merle Kivest otsustas EKREst lahkuda 12. juunil, mil peeti erakonna Tartu ringkonna erakorraline koosolek. See peeti, sest neile polnud meeltmööda EKRE juhatuse otsus heita üle parda Tartu ringkonna juht Silver Kuusik ning teda erakonna esimeheks kandideerimisel toetanud Jaak Valge ja Henn Põlluaas.

Enam kui kaks kuud parteitu olnud Kivest sõnas, et tema maailmavaated pole selle ajaga muutunud. «Minu maailmavaade on rahvuslik-konservatiivne, pean kõige olulisemaks perekonda, kodu, usu- ja isikuvabadusi ning isamaad,» ütles ta.

Tagasi üles