Päevatoimetaja:
Richard Särk

Autovabaduse puiestee viimane nädal pakub nautimiseks mitut kontserti ja hulganisti kodumaiseid maitseid

Copy
Täna õhtul kell 19 astuvad autovabaduse puiesteel üles Kadri Voorand 4, Estonian Voices ja VHK keelpilliorkester koos dirigent Rasmus Puuriga.
Täna õhtul kell 19 astuvad autovabaduse puiesteel üles Kadri Voorand 4, Estonian Voices ja VHK keelpilliorkester koos dirigent Rasmus Puuriga. Foto: Signe Oidekivi / Tartu Postimees

Autovabaduse puiestee viimane nädal toob Emajõe kaldale seitse kontserti, kuulda saab nii kodumaiste kui ka välisartistide loomingut. Nädalavahetusel toimub südalinnas Tartu toidu- ja veinifestival, mis pakub kultuurisündmuste kõrvale turgutavat söögi- ja joogipoolist.

Täna, 7. augustil kell 19 annavad autovabaduse puiestee laval südamelaulude kontserdi Kadri Voorand 4, Estonian Voices ja VHK keelpilliorkester koos dirigent Rasmus Puuriga. Kultuuripealinna jõuab kontsert koostöös Birgitta festivaliga.

Neljapäeval, 8. augustil astuvad autovabaduse puiesteel üles kaks artisti. Esimese kontserdi annab kell 19 Austriast pärit laulja, koorijuht ja helilooja Anna Schauberger, artistinimega The Unused Word. Pärast teda kell 20.30 astub lavale kodumaine muusik Florian Wahl. Kontserdil kõlavad nii Wahli uued kui ka juba tuntud palad.

Tagasi üles