Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Linnapea Urmas Klaas: kriisikomisjon töötab, kliinikumi saadame vabatahtlikud päästjad

Copy
Tartu Ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla uputas teisipäevane suur vihm sedasi üle, et abi tuli otsida linnavalitsusest. Linnapea lubas appi saata vabatahtlikud päästjad.
Tartu Ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla uputas teisipäevane suur vihm sedasi üle, et abi tuli otsida linnavalitsusest. Linnapea lubas appi saata vabatahtlikud päästjad. Foto: Margus Ansu

Tänane ootamatu äikesevihm ujutas kõige muu juures üle ka Tartu ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haigla A-korpuse, kust laekus kella 10.45 ajal abipalve linnavalitsusele. Linnapea Urmas Klaas lubas, et vabatahtlikud päästjad lähevad pumpadega appi.

Kui nädala eest siia kanti jõudnud tormist hoiatasid keskkonnaagentuur ja uudisteportaalid ette, siis täna öösel tuli äike niivõrd ootamatult, et selleks ei saanud valmistuda, nentis Tartu linnapea Urmas Klaas.

Teisipäeva hommikuks olid paljud Tartu tänavad vee all, paraku sadas vesi sisse ka Maarjamõisa haigla katusest. Linnapea sai kliinikumist telefonikõne hommikul kella 10.45 paiku, misjärel lubas ta kohe ka vabatahtlikud sinna appi saata.

Tagasi üles