Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Pubiomanik: juuli teine pool kukkus täitsa ära, inimesed hoiavad kokku

Copy
Raekoja platsi terrassidel oli eile lõunal mõni üksik einestaja ning Irish Embassy pubi omanikul Märt Meesakul (paremal) kulges tööpäev hoopis rahulikumalt kui suve hakul.
Raekoja platsi terrassidel oli eile lõunal mõni üksik einestaja ning Irish Embassy pubi omanikul Märt Meesakul (paremal) kulges tööpäev hoopis rahulikumalt kui suve hakul. Foto: Margus Ansu

Suvi algas kliendirohkelt ja hästi – nii kinnitas mitu Tartus söögi- või joogipoolist pakkuva koha omanikku. Suve jätk on toidukohtadele möödunud aga kahetiselt, sest mõnel läheb tõusujoones ja mõnel stabiilselt. Ühes on aga toidukohtade pidajad ühel meelel: turiste liigub jälle rohkem.

Eile lõunaajal oli päike pilve taga ja kiskus vihmale ning ehk seetõttu olid Raekoja platsi kohvikute ja pubide terrassid pigem tühjavõitu. Kuid Irish Embassy pubist toodi selle vaatepildi selgituseks teinegi põhjus. «Juuli teine pool kukkus täitsa ära ja päevapakkumiste arvelt on näha, et inimesed on hakanud kokku hoidma,» tõdes pubi omanik Märt Meesak.

Kesklinna söögikohtades saab praegu päevaprae keskmiselt seitsme euro eest. Tassi kohvi eest tuleb välja käia ligi kolm ning poole liitri õlle eest viis-kuus eurot.

Tagasi üles