Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Sõpruse sillas haigutab taas suur löökauk

Copy
Sõpruse silla kesklinnapoolsel küljel on ohtlik löökauk, seega tasub liiklejail seal tähelepanelik olla ning kindlasti ka pikivahet hoida, et auk ootamatult ei tuleks.
Sõpruse silla kesklinnapoolsel küljel on ohtlik löökauk, seega tasub liiklejail seal tähelepanelik olla ning kindlasti ka pikivahet hoida, et auk ootamatult ei tuleks. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Emajõge ületava Sõpruse silla keskele sõiduteele on tekkinud ohtlik löökauk. Neljapäeva lõunaks oli selle juures küll hoiatav liiklusmärk üleval, ent sillal sõites tasub siiski ettevaatlik olla.

Löökauk tekkis Sõpruse silla keskele ilmselt pärast mitu päeva kestnud tugevat vihmasadu. «Võimalik, et ka kuum ilm lõi asfaldi lihtsalt lahti, täpselt ei oska öelda,» kommenteeris Tartu teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski. «Kindlasti tuleb töövõtja ja parandab selle augu ära, loodetavasti juba tänase päeva jooksul.»

Peagi peaks algama ka Sõpruse silla kapitaalremont, vastav hange kuulutati välja 30. mail ning pakkumusi oodatakse 14. augustini.

Tagasi üles