Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Military Truck Weekendil näeb uut päästetehnikat, rehvipõletamist ja kiirendusvõistlust

Copy
Möödunud aastal sõitsid militaarmasinad üle väikeste autode. Sel aastal võtavad peakorraldaja sõnul masinad vallutada ka mikrobussid.
Möödunud aastal sõitsid militaarmasinad üle väikeste autode. Sel aastal võtavad peakorraldaja sõnul masinad vallutada ka mikrobussid. Foto: Remo Savisaar

Sel laupäeval toimub Raadi lennuväljal kolmas Military Truck Weekend ehk pereüritus, kus saab näha militaar- ja päästetehnikat ning suurte masinate näidisesinemisi.

Kolmandat aastat toimuva ürituse peakorraldaja Marek Rohejärv lausus, et pereüritusel näeb kõige uuemat ja uhkemat päästetehnikat ning ka militaarsõidukeid. «Kella kaks hakkavad pihta show‘d, kus saab vaadata kiirendusvõistlust, rehvipõletamist ja suurte masinate omavahelist tõmbevõistlust,» kirjeldas Rohejärv.

Osalejaid ootab ka üllatus. «Ma niipalju võin öelda, et külastajatel on võimalik näha, kuidas päästjad raskete masinatega nii-öelda päris olukorras tööd teevad. Kindlasti soovitan vaatama tulla,» jätkas ta.

Lisaks rasketele masinatele on pereüritusel palju tegevust lastele, nagu näiteks batuudid ja võistlused, mis pileti ostnutele enam rohkem midagi maksma ei lähe. «Mingit eraldi piletit batuudile minekuks enam ostma ei pea. Lastele on üritusel kindlasti palju tegevust,» ütles Rohejärv.

Ürituse piletid on peakorraldaja sõnul soodsad, et võimalikult paljud pered osaleda saaksid. «Täiskasvanu pilet on kümme ja lastel veelgi odavamad. Perepilet maksab 25 eurot, mis on selliste üritustega võrreldes väga odav,» kõneles Rohejärv. «Me ei pea vallale lennuvälja kasutamise eest renti maksma ja siis otsustasime pileti hinna võimalikult odava teha, et peredele ürituse külastamine üle jõu ei käiks.»

 

 

 

 

Tagasi üles