Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Kultuuripealinna ligipääsetavuse spetsialist: erivajadustega arvestamine võiks kõiki kõnetada

Copy
Tartu 2024 ligipääsetavuse spetsialisti Lee Saarseni mõtted on laupäeva õhtul autovabaduse puiesteel toimuval suvepeol, mille jaoks kerkib Emajõe kaldale eraldiseisev invatribüün ning välja tuleb mõelda teisigi lahendusi, et kontsertetendus erivajadusega külalistele paremini kättesaadavaks teha.
Tartu 2024 ligipääsetavuse spetsialisti Lee Saarseni mõtted on laupäeva õhtul autovabaduse puiesteel toimuval suvepeol, mille jaoks kerkib Emajõe kaldale eraldiseisev invatribüün ning välja tuleb mõelda teisigi lahendusi, et kontsertetendus erivajadusega külalistele paremini kättesaadavaks teha. Foto: Margus Ansu

Laupäeva õhtul peetakse autovabaduse puiesteel Tartu 2024 suvepidu. Emajõe kaldal rullub lahti vaatemäng Tartu kultuuripealinnaks saamise teekonnast.

Seetõttu käivad autovabaduse puiestee Kaarsilla-poolses otsas juba nädala algusest ehitus- ja ettevalmistustööd, sest õhtuseks etenduseks kerkib nii lava ja publikuala kui ka eraldiseisev invatribüün. Viimase eest vastutab sihtasutus Tartu 2024 ligipääsetavuse spetsialist Lee Saarsen, kes pööras oma rohkem kui kümne aasta pikkuses kultuurikorraldaja karjääris uue lehekülje: nüüd töötab ta selle nimel, et ka erivajadusega inimesed saaksid täiel rinnal kultuuri nautida.

Lee Saarsen, millega tegeleb ligipääsetavuse spetsialist?

Tagasi üles