Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Kaks ööd metsas ja villis jalad – nii tõid naiskodukaitsjad koju kibemagusa võidu

Copy
Naiskodukaitse tänavune koormusmatk keskendus füüsilisele vastupidavusele ning tartlannad Kristi Loit (vasakult), Kerli Prants, Silja Möllits ja Maret Meriste näitasid, et on parimas vormis ning tõid Tartu ringkonnale esikoha.
Naiskodukaitse tänavune koormusmatk keskendus füüsilisele vastupidavusele ning tartlannad Kristi Loit (vasakult), Kerli Prants, Silja Möllits ja Maret Meriste näitasid, et on parimas vormis ning tõid Tartu ringkonnale esikoha. Foto: Kristi Loit

Jalgadel on suured villid, mis matka ajal ka katki läksid ja nüüd ravin end kodus, sõnas eile naiskodukaitse Tartu ringkonna esimesse võistkonda kuuluv Kristi Loit, kes tuli oma tiimiga nädalavahetusel naiskodukaitse koormusmatkal võitjaks.

See polnud lihtsalt üks 80 kilomeetri pikkune matk keset metsa, vaid suurim eneseületus. Kõrvetava päikese ja kuuma ilma tõttu viidi üks naine võistluselt ka kuumarabandusega haiglasse.

Kristi Loit rääkis, et möödunud aastal Valgamaal korraldatud koormusmatk oli rahulik kulgemine metsas, kus oli mõnusalt aega süüa, puhata ja plaani pidada. «Tänavune matk oli hoopis midagi muud. Ajakava hoidis kiiret tempot. Ülesanded olid teistlaadi ja vastutegevus matka ajal ei jätnud võimalust kergemat teed valida,» selgitas ta.

Tagasi üles