Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Kaheksatunnise tantsumaratoni võit läks Võrumaale

Copy
Elva liikumis- ja heaolufestivali tantsumaratoni võitja Peeter Puna ei teadnud, et kaheksatunnise tantsimise järel teda auhind võiks oodata.
Elva liikumis- ja heaolufestivali tantsumaratoni võitja Peeter Puna ei teadnud, et kaheksatunnise tantsimise järel teda auhind võiks oodata. Foto: Kayvo Kroon

Elva liikumis- ja heaolufestivali avas kaheksatunnine tantsumaraton, mille võtis Peeter Puna Võrumaalt. Pika tantsulahingu eest on mees nüüd poole tuhande euro võrra rikkam, aga kindlasti ka sadade kilokalorite võrra vaesem.

Karula rahuspargis talu eest hoolitsev Peeter Puna on ka varem 12 tundi järjest tantsinud, küll aga mitte võistlusel. Siiski oli tal täna raske kaheksa tundi vastu pidada. «Päike oli terav ja ilm väga palav. Vihma tuli Elvas vaid paar piiska viimasel tunnil,» selgitas Puna. 

Auhinnaraha kulutamiseks mehel ideid veel polnud, preemia tubli tantsuvihtumise eest tuli hoopis üllatusena. Küll aga on tal kavas järgmisel aastal taas männilinna sõita, et tiitlit kaitsta. «Üritus oli väga tore, hästi korraldatud ning tantsukaaslased mõnusad,» kiitis võitja.

Tantsulahingust võttis osa ligi 40 inimest üle Eesti ja Soomestki. Sõltumatu tantsu maraton on heategevuslik üritus, millega kogutakse annetusi piiratud liikumisvõimalustega inimestele. 

Elva liikumis- ja heaolufestival jätkub ka täna. 

Tagasi üles