Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartus ja Tartumaal on vähem kui kahe kuuga varastatud üle saja jalgratta (1)

Copy
Politsei soovitab jalgratta lukustada läbi raami, siis on varguse tõenäosus väiksem. Aga vahel pole abi ka sellest, sest ei lukud ega riivid paista Tartus tegutsevaid pätte eemal hoidvat.
Politsei soovitab jalgratta lukustada läbi raami, siis on varguse tõenäosus väiksem. Aga vahel pole abi ka sellest, sest ei lukud ega riivid paista Tartus tegutsevaid pätte eemal hoidvat. Foto: Sille Annuk

Tartlanna Teele Tamme läks neljapäeva õhtul kella kaheksa ajal kesklinna La Dolce Vita restorani sööma. Et ilm on suvine, sõitis ta sinna vaid paari nädala eest ostetud elektrijalgrattaga HeyBike. Restoranist väljudes oli ahastus suur, sest ratas oli läinud. Kahjuks ei ole ta ainus, kellega nii on juhtunud.

Teele Tamme ligi 1200 eurot maksev elektril töötav jalgratas varastati ning selle kohta tegi ta politseisse avalduse. Ka jagas ta rattast fotot ning teavet vargusest sotsiaalmeedias, lootes nii äsja varastatud velo tagasi saada. Tamme kinnitas, et ratas oli kenasti lukustatud, ta ei kujuta ette, kuidas see lukust lahti saadi.

Tartlanna Teele Tammelt varastatud elektriline jalgratas HeyBike.
Tartlanna Teele Tammelt varastatud elektriline jalgratas HeyBike. Foto: Teele Tamm
Tagasi üles