Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Veebis levib kulutulena avalik pöördumine Tartu ülikoolis aset leidnud ahistamisjuhtumi asjus (9)

Copy
Viljandi kultuuriakadeemia ahistamisjuhtumist ajendatud avalik pöördumine edastatakse Tartu Ülikooli juhtkonnale juuli lõpus.
Viljandi kultuuriakadeemia ahistamisjuhtumist ajendatud avalik pöördumine edastatakse Tartu Ülikooli juhtkonnale juuli lõpus. Foto: Kristjan Teedema

Veebis ringleb avalik pöördumine Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias aset leidnud ahistamisjuhtumi asjus. Pöördumisega soovitakse Tartu ülikooli rektoraadi, senati ja nõukogu tähelepanu juhtida asjaolule, et ülikooli juhtkond ei reageerinud ahistamisjuhtumile adekvaatselt.

Pöördumise algataja(d) ei ole teada, kuid see levib sotsiaalmeedias Tartu ülikooli tudengite ja vilistlaste seas kui kulutuli. Tegemist on sisuliselt allkirjade kogumisega, et juhtida tähelepanu juuli algul avalikuks saanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias aset leidnud ahistamisjuhtumile.

«Meie, Tartu ülikooli pere liikmed, oleme sügavalt mures ülikooli juhtkonna reaktsiooni pärast ahistamise juhtumile, mis puudutas Viljandi kultuuriakadeemia direktorit ja tema naisalluvat,» seisab avalikus pöördumises. 

Tagasi üles