Päevatoimetaja:
Richard Särk

Elva suur festival algab keskpäevast õhtuni kestva tantsumaratoniga

Copy
Liikumis- ja heaolufestival on Elvas toimuva liikumisfestivalide üritussarja kolmas üritus. Mullu toimus see männilinnas koos kodukohvikute päevaga, kuid ka siis ei puudunud kavast tantsimine.
Liikumis- ja heaolufestival on Elvas toimuva liikumisfestivalide üritussarja kolmas üritus. Mullu toimus see männilinnas koos kodukohvikute päevaga, kuid ka siis ei puudunud kavast tantsimine. Foto: Kayvo Kroon

Talvel kogunevad tervise eest hoolt kandvad noored ja vanad Elvasse suusamaratoni tõttu, suvel ootab neid seal aga Eesti liikumis- ja heaolufestival. See leiab männilinnas aset eesootaval reedel ja laupäeval ning ürituse eesmärk on näidata, et tervist saab edendada ka sportimata, näiteks pillimängu ja tantsimisega.

Samuti soovivad korraldajad tõestada, et festivali annab teha nii, et sinna pääseb ka liikumisraskustega inimene ehk et kultuurist ja heaolust saaksid osa kõik, tutvustas festivali projektijuht Eliise-Berta Tarto. Nii lähevad ka reedel kogutud annetused Tartumaa liikumispuudega inimeste ühingule.

Heategevuslik maraton

Tagasi üles