Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartu spordiklubis lendab ringi papagoi

Copy
Papagoid on nähtud Annelinna Myfitnessi spordiklubi kõrgete lagede all tiirutamas juba mitu päeva. Arvatavalt on tegu viirpapagoiga.
Papagoid on nähtud Annelinna Myfitnessi spordiklubi kõrgete lagede all tiirutamas juba mitu päeva. Arvatavalt on tegu viirpapagoiga. Foto: Lugeja foto

Tartus Annelinna Myfitnessi spordiklubi külastajad märkasid nädalavahetusel klubis kõrge lae all tiirutamas papagoid. Väidetavalt tuli keegi papagoiga klubisse ning lasi linnu seal lahti.

Reede õhtul ilmus Facebooki gruppi «Kadunud ja leitud papagoid» postitus, et Annelinna Myfitnessi külastajad on märganud spordiklubis ringi tiirutamas viirpapagoid. «Annelinna MyFitnessi spordiklubis lendab ringi roheline viirpapagoi. Personalile on teada antud. Kui kellelgi on kaduma läinud, siis pöörduge Annelinna MyFitnessi,» seisab papagoisõprade grupi postituses. 

Linnu omanik ei ole end ilmutanud, kuid sotsiaalmeedias leviva info kohaselt oli keegi möödunud nädalal klubisse astunud, linnu seal lahti lasknud ja sõnagi lausumata lahkunud. 

Tagasi üles