Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Intervjuu Majandusminister Erkki Keldo lubab kaotada ettevõtete tulumaksu esimesel võimalusel (18)

Copy
Põltsamaa lähistelt pärit Erkki Keldo, kes seni juhtis seni riiigkogus Reformierakonna fraktsiooni, astub ametisse majandusministrina.
Põltsamaa lähistelt pärit Erkki Keldo, kes seni juhtis seni riiigkogus Reformierakonna fraktsiooni, astub ametisse majandusministrina. Foto: Tairo Lutter

Peagi ametisse astuvas valitsuses sai majandusministri portfelli Erkki Keldo, kes seni juhtis riigikogus Reformierakonna fraktsiooni. Põltsamaa kandist pärit Keldo näeb oma ülesandena pakkuda ettevõtjatele stabiilsust.

Erkki Keldo, kas võtsite ministrikoha vastu kerge või raske südamega?

Pigem võtsin selle vastu aukartusega. See on väga vastutusrikas amet, eriti praegu, mil majanduses on keerulised ajad. Euroopas käib täiemahuline sõda, eksporditurud on kannatada saanud. Minu ülesanne on pakkuda ettevõtlusmaastikul stabiilsust. On oluline, et ettevõtjatele oleks selge riigi pikem plaan ja selge sõnum, mis puudutab maksupoliitika tulevikku. Kristen Michal ütles, et majandus on lisaks kaitsevaldkonnale üks olulisemaid valdkondi, sest raha saab riigile tulla vaid majanduse kaudu.

Tagasi üles