Päevatoimetaja:
Richard Särk

Sõpruse puiestee ristmikul saab pärast pikka remonti taas liigelda (1)

Copy
Sõpruse puiestee ristmik avati liiklusele. Puuduvad teekattemärgistused ja kõnniteed saavad korda lähinädalatel.
Sõpruse puiestee ristmik avati liiklusele. Puuduvad teekattemärgistused ja kõnniteed saavad korda lähinädalatel. Foto: Kristjan Teedema

Pärast enam kui kolm kuud kestnud remonti on Sõpruse puiestee ristmik taas liiklusele avatud. Põhja puiestee ja Muuseumi tee ühendamine jätkub aga oktoobrini, kuid kergliiklejad saavad uut teelõiku juba kasutada.

Tiheda liiklusega Jaama tänava, Põhja puiestee ja Sõpruse puiestee ristmik on küll läinud reedest liiklusele avatud, kuid kõik pole seal veel tehtud. Näiteks on puudu osa teekattemärgistusest ja ka osa kõnniteed pole lõpuni valmis. «Ehitaja üritab need tööd paari nädala jooksul ära teha,» ütles Tartu teedeteenistuse juht Oleg Lužetski.

Ristmiku uuendamine on osa Põhja puiestee ja Muuseumi tee läbimurdest, kuid sellelt ristmikult veel nii pea Põhja puiestee kaudu Raadile ei saa. Lužetski selgitas, et lõplikult saab läbimurre valmis oktoobris. Kergliiklejaile on läbimurre aga juba avatud. «Osa haljastastust on olemas, muru külvatud ja pingid pandud,» rääkis teedeteenistuse juht.

Tagasi üles