Päevatoimetaja:
Richard Särk

Vargad viisid taas mitmed jalgrattad, ka elektritõukeratta

Copy
Nagu suvel ikka, on ka tänavu jalgrataste vargused sagenenud. Jalgratast parkides tasub panna lukk ümber rattaraami ja tagaratta.
Nagu suvel ikka, on ka tänavu jalgrataste vargused sagenenud. Jalgratast parkides tasub panna lukk ümber rattaraami ja tagaratta. Foto: Peeter Langovits (Postimees)

Läinud nädalavahetusel sai politsei mitu teadet varastatud jalgrataste kohta. Ka varastati üks elektrijalgratas. Varguste uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlused.

Politseile anti teada, et 12.–16. juulini varastati Tartus Vaksali tänaval jalgratas Insera. Kahju on 300 eurot.

Järgimise teate jalgrattavargusest sai politsei Veski tänavalt: maja hoovis asuvast kuurist oli minema viidud halli värvi jalgratas Scott Sub Cross 21. Kahju on 400 eurot.

Lisaks teatati vargusest Rukki tänaval, kus eramu hoovist varastati 14.–15. juulil jalgratas Insera. Kahju on 500 eurot.

Lisaks kondimootoril liikuvatele velodele viisid vargad Soola tänaval asuvast jalgrattaparklast minema valget värvi elektritõukeratta GPad Joyride Fix. Kahju on 300 eurot.

Lisaks vargustele tuli politseil sekkuda ka arveteklaarimisse. ​Pühapäeval sai politsei teate, et Tartus Narva maanteel asuva kaupluse ees lõi 28-aastane mees 68-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tagasi üles