Päevatoimetaja:
Richard Särk

Mayeri tehase juht kavandab Tabiverre kaubakeskust ja kortermaju (1)

Copy
Tabivere veski ja Jõgeva maantee vahele on kava ehitada kortermajad ning kaubanduskeskus. Praegu laiub planeeringualal rohi. Kavandatavatest uutest kortermajadest jääb Saadjärv kiviviske kaugusele.
Tabivere veski ja Jõgeva maantee vahele on kava ehitada kortermajad ning kaubanduskeskus. Praegu laiub planeeringualal rohi. Kavandatavatest uutest kortermajadest jääb Saadjärv kiviviske kaugusele. Foto: Kristjan Teedema

Puhastusvahendeid valmistava Mayeri tehase juht Imre Freiberg kavandab ehitada Tabivere alevikku neljale hektarile viis kortermaja ning kaubakeskuse. Et plaan on veel võrdlemisi toores, ei soovinud Mayeri juht arenduse asjus selgitusi jagada, kuid sotsiaalmeedias on ta juba Tabivere kogukonnalt uurinud, milliseid teenuseid kohalikud keskuses eelistaksid.

Uued kortermajad ja kaubakeskus tulevad Tabiverre Tuuleveski ja Pargi tänava äärde. Neljahektarine planeeringuala jääb Tartu-Jõgeva maantee ja tuuliku vahele. 

Esialgne plaan näeb ette viis kortermaja, nende juurde peaks tulema ka kõigile kasutatav mänguväljak ja virgestusala, mis jääb kõigile kasutada. Pargi tänavale muuseumi vastu on plaan rajada kaubanduskeskus. 

Tagasi üles