Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

KURIOOSUM Varas näppas varjupaigast kassi, et loomake Kivilinna korrusmajade vahel lahti lasta

Copy
Tartu koduta loomade varjupaigast varastatud valvekass Timmu leiti neljapäeva õhtul Jaama tänavalt, kus ta redutas auto all. Kadunud oli ta veidi rohkem kui ööpäev.
Tartu koduta loomade varjupaigast varastatud valvekass Timmu leiti neljapäeva õhtul Jaama tänavalt, kus ta redutas auto all. Kadunud oli ta veidi rohkem kui ööpäev. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Kolmapäeval varastati Tartu koduta loomade varjupaigast armastatud valvekass Timmu. Kassivaras ei himustanud triibikut aga endale, vaid sõitis loomaga minema ja lasi ta Kivilinna suurte korrusmajade vahel lahti. Tänu tähelepanelikule linlasele õnnestus varjupaiga töötajatel Timmu eile õhtul üles leida.

«Küll on hea, et Timmu on jälle kodus tagasi,» rõõmustas Tartu koduta loomade varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar. «Mul tuli eile õhtul pisar silma, kui kuulsin, et ta üles leiti. Timmu on meile kui hea kolleeg ja pereliige.»

Kolmapäeva õhtul märkasid varjupaiga töötajad, et nende vabalt peetav valvekass Timmu ei ilmunud talle harjumuspäraselt ööseks koju. Esmalt arvasid nad, et hiirekütt on uitama läinud ega leia enam ise koduteed.

Tagasi üles