Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Annelinna noored saavad rulapargile korraliku täienduse

Copy
Anne noortekeskuses käis eile töö rulapargi laiendamiseks. Taamal on noor trikirattur, kes näitas pildi elavdamiseks oma oskusi. Ehituse ajal rulapark kasutajatele aga lahti ei ole, noored saavad töö kulgu seal vaid jälgida.
Anne noortekeskuses käis eile töö rulapargi laiendamiseks. Taamal on noor trikirattur, kes näitas pildi elavdamiseks oma oskusi. Ehituse ajal rulapark kasutajatele aga lahti ei ole, noored saavad töö kulgu seal vaid jälgida. Foto: Sille Annuk

Annelinna noortekeskuses hoov oli eile lõunaks üles kaevatud ning töödejuhataja jagas hoogsalt näpunäiteid, kuhu rulapargi ehitusel mulda ja kive viia. Noored trikiratturid jälgisid kõike huviga kõrvalt ning nad ei jõua ära oodata, mil uut parki kasutama saaks hakata.

Kausikujuline ramp on noortekeskuse hoovis paar aastat kõvasti kasutust leidnud, kuid noored trikiratturid on noortekeskuse töötajatelt küsinud juba pikalt veidi enamat. «Skate-pargi kasutajaid on meil palju, kuid pelgalt kausist hakkas väheks jääma,» tõdes Annelinna noortekeskuse haldusjuht Siim Vares.

Kuna huvi ekstreemspordi vastu on juba aastaid olnud suur, kirjutas noortekeskuse juhataja Maarja Enumäe möödunud aastal projekti, et pargi laiendamiseks raha saada. «Saime toetuseks 11 000 eurot ning tegelikult oleksime tahtnud juba mullu parki laiendama hakata,» sõnas Vares.

Tagasi üles