Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Elu ise Kurte emasid ja isasid aitab lapse kasvatamisel moodne tehnika

Copy
Kuulmispuudega elukaaslaste Lizan Koiduste ja Tanel Visnapi kuuljast poeg Devon sai hiljuti aasta ja neli kuud vanaks. Nüüd, kui keeruline beebiiga on selja taga, pühenduvad vanemad poja keele- ja suhtlusoskuse arendamisele.
Kuulmispuudega elukaaslaste Lizan Koiduste ja Tanel Visnapi kuuljast poeg Devon sai hiljuti aasta ja neli kuud vanaks. Nüüd, kui keeruline beebiiga on selja taga, pühenduvad vanemad poja keele- ja suhtlusoskuse arendamisele. Foto: Sille Annuk

Kuulmispuue on meile lapse kasvatamisel parajaks katsumuseks osutunud, rääkis noor ema Lizan Koiduste köögilaua ümber askeldades. «Alguses oli meil tõesti raske,» tunnistas ta.

Parasjagu astus kööki Koiduste elukaaslane Tanel Visnap. «Aga ma olen nii tänulik, et oleme Taneliga üheskoos selle kõigega hakkama saanud. See raske aeg on meid üksteisele lähemale toonud,» lisas ta.

Samal ajal tegi nende ühe aasta ja nelja kuu vanune poeg Devon kõrvaltoas lõunauinakut. Poeg on kuulja, mõlemad vanemad aga kurdid. Koiduste kuulmispuue tuleneb geenirikkest. Visnapi puhul pole põhjust suudetud kindlaks teha.

Tagasi üles