Päevatoimetaja:
Richard Särk

Kas tartlased toovad Pariisist olümpiamedali? Kogenud kergejõustikutreener arutleb

Copy
Kergejõustikutreener Harry Lemberg leidis, et konkurents on olümpial küll tihe, kuid Eestil on kindlasti ka medalilootust.
Kergejõustikutreener Harry Lemberg leidis, et konkurents on olümpial küll tihe, kuid Eestil on kindlasti ka medalilootust. Foto: Tairo Lutter

Pariisis juuli lõpul algavatele olümpiamängudele läheb Eestit esindama 25 sportlast ja üks hobune, sinimustvalget saab näha 14 spordialal. Mitu sinisärki on vähem või rohkem seotud Tartuga ning kogenud kergejõustikutreener Harry Lemberg paneb medalilootused nendegi peale.

Kelle poole võiksid televaatajad oma pilgu olümpiamänge vaadates pöörata? «Arvan, et kergejõustik, sõudmine ning laskmine,» kostis Harry Lemberg. «Mu sisetunne ütleb, et meie laskurid on seekord valmis oma asja ära tegema ning sõudjatel on organisatsioon ja kogemustepagas.»

«Kuigi Allar Raja rattaga üle pea käis, usun, et kui need mehed juba olümpial on, kuhu pääsemise sõel oli äärmiselt tihe, on neil ja kõigil paatkondadel võimalik kõrges konkurentsis olla,» jätkas ta.

Tagasi üles