Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu ülikooli kossumeeskonnaga liitub Bulgaarias ja Itaalias pallinud mängumees

Copy
Karl-Johan Lips (mustas) pallis 2022. aastal KK Viimsi/Sportland võistkonnas.
Karl-Johan Lips (mustas) pallis 2022. aastal KK Viimsi/Sportland võistkonnas. Foto: Tairo Lutter

Tartu ülikooli korvpallimeeskonnaga Maks & Moorits liitus Karl-Johan Lips. 199 sentimeetri pikkune ääremängija tegi mullu hea hooaja BC Balkani eest ning hooaja lõpetas Itaalias Chieti särgis.

27-aastane Karl-Johan Lips seab Tartuga liitumisel kõrged sihid. «Suur tänu Tartu juhtkonnale pingutuste eest, et mind meeskonda tuua. Ootan väga juba treeninguid ning vestlusi meeskonnakaaslaste ja treeneritega. Isiklikult loodan aidata meeskonnal mängida erinevates sarjades kõige kõrgemate kohtade peale ja tuua Eesti meistritiitel pika vaheaja järel Tartusse tagasi,» sõnas Lips.

Tartu meeskonna spordidirektor Janar Talts selgitas, et Lips on meeskonnale hea täiendus. «Lips on näidanud viimastel hooaegadel järjest küpsemat mängu ja tema eelmise hooaja esitused eurosarjas olid väga võimsad. Satsis peab olema võitluslikkust ja isu lauapallidele järele minna – see on olnud Lipsu stiil ja usun, et ta toob seda ka meie võistkonda. Eesti mängijate nimel käib hetkel suur võidujooks ja meil on hea meel, et Lips on nüüd Tartu mees,» ütles Talts.

Tagasi üles