Pildid Epp Kärsin meelitas uue erootikapoe rahvast puupüsti täis (4)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy

Lõunakeskuses avati neljapäeva õhtul pealinnas juba menukaks osutunud erootikakaubamaja Hotlips Tartu pood, mida tuli pidulikult avama naudingute koolitaja Epp Kärsin.

Huvi Epp Kärsini näpunäidete ja uue poe vastu oli nii suur, et kaupluses liikumiseks palju ruumi ei jäänud. Tuli olla ettevaatlik, sest hoiduda tuli ka kaaskülastajate šampanjaklaasidest ja maiustustest, mida neile avaüritusel pakuti. Silmailu pakkus seevastu Exotic Soul Studio postitantsija ning meeleolu lõi DJ. 

Sõna sai ka peakülaline Epp Kärsin. Naudingute koolitaja rääkis, et erootikapoodide jõudmine populaarsetesse kaubanduskeskustesse on ääretult tervitatav.

See võikski olla uus normaalsus, leidis ta. «Ostad sealt ära piima ja leiva ning mõtled, et jess, ostaks vibraatori ka naisele,» tõi Kärsin näite. Seepeale jätkas ta mõttega, et ühiskonnas tuleb normaliseerida, et seks ning intiimsus pole tabuteema, vaid elu imelisem pool. Miks seda siis häbeneda, vaid vastupidi, julgustas Kärsin kõiki rohkem erootikakauplusi külastama.

Samuti kutsus eestlaste armastatuim seksuaalkoolitaja Hotlips Tartu erootikakaupluse avamispeol kõiki üles ütlema oma mehele või naisele, mida nad päriselt magamistoas soovivad, sest meil kõigil on seksuaalfantaasiad ning magamistuba on suhte vundament.

«Ma loen tuhandete meeste-naiste fantaasiatest. Mida ütleb enamik naisi? Ma ei julge jagada, mees arvab, et ma olen pervert. Mehed ütlevad, et ma ei julge jagada, naine arvab, et ma olen pervert. Piltlikult öeldes kaks perverti elavad koos ja kumbi üksteisele igaks juhuks ei ütle,» rääkis ta probleemist. «Meil on kõigil fantaasiad ja mida julgemad me oleme, seda ägedamaks see kõik muutub,» sõnas Kärsin.

Lisaks naudingute maailma näpunäidetele ja trendidele tutvustas Kärsin mitmesajale inimesele kõige populaarsemaid tooteid naudingulelude kirevas valikus.

Hotlipsi Tartu erootikakauplus avati Lõunakeskuses frantsiisilepingu alusel. Suve teises pooles on oodata uste avamist ka Pärnu keskuses ja Narvas Astri keskuses.

Kaupluste laienemisega pealinnast välja soovib Hotlips eestlastele tutvustada moodsa erootikapoe kontseptsiooni ning kinnistada arusaama, et erootikakaubamaja on tervise, heaolu ja pereõnne edendaja ning selle külastamist ei pea häbenema.

Poodides hakatakse iga paari kuu tagant korraldama erootika- ja teemaõhtuid, kus teadmisi jagavad nii seksuaalkoolitaja Epp Kärsin kui ka teised eksperdid. Lisaks oodatakse kauplustesse ka tüdrukute- ja poissmeesteõhtuid ning muid seltskondi.

Tagasi üles