Vargad viisid mitu hinnalist jalgratast

Tartu Postimees
Copy
Suvel on taas sagenenud rattavargused ning politsei saab vastavaid teateid igapäevaselt. Siiski on mõned jalgratad ka üles leitud ja need ootavad Lõuna prefektuuri laos omanikke.
Suvel on taas sagenenud rattavargused ning politsei saab vastavaid teateid igapäevaselt. Siiski on mõned jalgratad ka üles leitud ja need ootavad Lõuna prefektuuri laos omanikke. Foto: Ragne Keisk

Viimasel nädalal on politseile laekunud mitu teadet varastatud jalgratastest. Lisaks velodele viis varas ka tuule- ja päikeseenergia tootmiseks vajaliku tehnika. 

Ajavahemikul 23.–28. juunini varastati Tartu linnas Kivi tänaval korterelamu lukustatud jalgrattahoidlast musta ja kollase kirju raamiga jalgratas Bottecchia 116. Kahju on 643 eurot.

Ajavahemikul 24.–28. juunini varastati Nõo vallas tuule- ja päikeseenergia hübriidkontroller, inverter ja tiivikuta tuulegeneraator koos viiemeetrise mastiga. Kahju on 1000 eurot.

26. ja 30. juuni vahel varastati Tartu linnas Pikal tänaval asuva kaupluse eest jalgrattahoidjast lukustatud musta värvi jalgratas Scott. Kahju on 1000 eurot.

Ööl vastu 28. juunit varastati Kuperjanovi tänaval kortermaja trepikojast musta ja rohelise kirju jalgratas Head. Kahju on 1500 eurot.

Politsei alustas juhtumite uurimiseks kriminaalmenetlust.

Märksõnad

Tagasi üles