Rapla napsas vastu: Tartu korvpallimeeskonna üks raudvara jättis klubiga hüvasti

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Hendrik Eelmäe vahetab uuel hooajal Tartu meeskonna särgi Rapla oma vastu välja.
Hendrik Eelmäe vahetab uuel hooajal Tartu meeskonna särgi Rapla oma vastu välja. Foto: Margus Ansu

Kui kolmapäeval sai korvpallimeeskond Tartu Ülikool Maks & Moorits rõõmustada, et nende ridadega ühines Rapla meeskonnas mänginud tagamängija Martin Paasoja, siis nüüd tegi käigu vastu Rapla, kes napsas ülikoolilinnast endale Hendrik Eelmäe.

Kui Martin Paasoja oli pikalt, seitse aasta, mänginud Rapla Avis Utilitases, siis Eelmäe karjäär kestis Tartu tiimis kauemgi. Ta tegi taaralinlaste särgis meistriliiga debüüdi 2016. aastal, misjärel tõusis pea kahemeetri pikkune ääremängija üha enam Tartu üheks põhimängijaks.

Klubist lahkub Eelmäe 23-aastasena. Lõppenud hooajal aitas ta Tartu meeskonna Eesti meistrivõistlustel teisele kohale. Hooaja jooksul kogunes Eelmäe arvele keskmiselt kuus punkti.

Raplasse suundub Hendrik Eelmäe aga heade mälestustega. «Soovin tänada eelkõige Tartu fänne, kes on olnud aastate jooksul mulle suureks toeks ja pakkunud unustamatuid emotsioone. Samuti soovin tänada kõiki treenereid, mängijaid ja spordiklubi liikmeid, kellega olen aastate jooksul kokku puutunud ja kokku kasvanud,» sõnas ta endisele koduklubile.

«Tartu jääb alati mu südamesse ning ehk näeb mind tulevikus jälle Tartu värve esindamas,» lisas ta.

Tagasi üles