Rühmvõimlejad naasid maailmakarikaetapilt kahe pronksiga

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Hispaanias peetud maailmakarikaetapil pälvisid pronksmedali nii meistriklassis võistelnud Rütmika Siidisabad (esiplaanil) kui ka sama klubi rühm Rebasesabad, kes võtsid mõõtu juunioride arvestuses.
Hispaanias peetud maailmakarikaetapil pälvisid pronksmedali nii meistriklassis võistelnud Rütmika Siidisabad (esiplaanil) kui ka sama klubi rühm Rebasesabad, kes võtsid mõõtu juunioride arvestuses. Foto: VK Rütmika

Rühmvõimlejad võtsid möödunud nädalavahetusel mõõtu Hispaanias Tarragonas peetud maailmakarikaetapil, kust tartlased naasid kolmanda kohaga nii juuniori- kui meistriklassis. 

Kõrgeimas ehk meistriklassis jõudis pjedestaalile võimlemisklubi Rütmika rühm Siidisabad. Medali nimel tuli 12-kordsetel Eesti meistritel rinda pista kogenud Soome konkurentidega, kes pärast eelvõistlust edestasid eestlasi vaid 0,05 punktiga. 

Tartu rühma treeneri Liisel Perlini sõnul sooritasid Siidisabad finaalis aga väga tugeva ja puhta etteaste ning kerkisid kolmandale kohale. Soomlastest oldi viimaks üle 0,65 punktiga, kulla noppisid rumeenlased.

Tagasi üles