Teatrifestivali Draama piletid kaovad kiirelt, mõned etendused on juba välja müüdud

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Foto lavastusest «Ei usu!». Esiplaanil (vasakult) Karl Birnbaum, Hanna Brigita Jaanovits ja Kristina Preimann.
Foto lavastusest «Ei usu!». Esiplaanil (vasakult) Karl Birnbaum, Hanna Brigita Jaanovits ja Kristina Preimann. Foto: Pressifoto

Tänasest on müügil teatrifestivali Draama etenduste piletid. Olgugi et piletid tulid müüki vähem kui pool tundi tagasi, on mitu etendust juba välja müüdud. Nii on otsas kõik Von Krahli, Kanuti Gildi ja Eesti draamateatri etenduste piletid.

Teatrifestival Draama toimub sel aastal 1.–8. septembrini Tartus ning programmi on kokku pannud festivali loomenõukogu liikmed Hedi-Liis Toome, Liisi Aibel, Karin Allik ja Meelis Oidsalu.

Festivali programmi kuuluvad sel aastal Eesti draamateatri «Teoreem» (lavastaja Juhan Ulfsak), Von Krahli ja Eesti muusika- ja teatriakadeemia «Ei usu!» (lavastaja Juhan Ulfsak), Theatrumi «Mõõt mõõdu vastu» (lavastaja Lembit Peterson), Tartu Uue Teatri «Mis saab siis, kui meid enam ei ole?» (lavastaja Kirill Havanski), Kanuti Gildi Saali produtseeritud «Fun Fact» (autorid Branko Jordan, Katarina Stegnar, Primož Bezjak, Mart Kangro, Juhan Ulfsak, Eero Epner), Ekspeditsiooni «Reis metsa lõppu» (lavastaja Lauri Lagle), Musta Kasti «Lilli» (lavastaja Kaija M. Külm), Vaba Lava ja Kiievi dramaturgide teatri «(elu) sunnitud valikud» (lavastaja Valters Silis), Vanemuise «Sada grammi taevasina» (lavastaja Urmas Vadi), vene teatri «Kolmanda impeeriumi hirm ja viletsus» (lavastaja Timofey Kulyabin) ja Kanuti Gildi Saali «Tädi Õie 65. sünnipäev» (lavastaja Urmas Lüüs).

Tagasi üles