Kaarsilla vahetus läheduses avati uue spordibaari uksed (1)

Maris Mikko
, Suvereporter
Copy

Teravam silm on ilmselt märganud, et Emajõe äärde Kaarsilla vahetusse lähedusse kerkinud Loore spordibaar on uksed avanud. Üht-teist on baaripidajatel siiski veel enne 4. juulil peetavat ametlikku avamispidu teha.

«27. juunil oli meil nii-öelda soft opening ehk oleme ametlikult lahti ja võtame endale aja sisseelamiseks, et 4. juulil suur avamispidu korraldada,» rääkis Loore Lokaal OÜ juhatuse liige Timmo Kuusk. Avapeole tulevad esinema 5miinust ja Reket, õhtut juhib Andrei Zevakin. Esialgu plaanitakse lokaal terve suve lahti hoida, kuid kaugemas plaanis loodetakse tegutseda aasta ringi.

Prominentses asukohas Emajõe kaldal on populaarseid baare teisigi. Näiteks on kümme aastat jõe ääres tegutsenud Väike Kuuba. Üks selle omanikest Mikk Valtna kinnitab, et neil läheb hästi ja rahvast käib siiani palju. Valtna ei pea Looret konkurendiks, pigem on ta uue baari suhtes positiivne: «Aeg on näidanud, et uued baarid Emajõe ääres toovad siia vaid rahvast juurde.» Loore osanik Timmo Kuusk kinnitab samuti, et nemad ajavad oma asja ning teisel pool jõge olevate baaridega nad konkurentsi ei tunneta.

Tagasi üles