Kohvikut Shakespeare hakkab pidama uus rentnik (2)

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Andres Paas (vasakul) ja Siim Liivamägi istusid korraks Vanemuise terrassile kohviku Shakespeare ette.
Andres Paas (vasakul) ja Siim Liivamägi istusid korraks Vanemuise terrassile kohviku Shakespeare ette. Foto: Sille Annuk

Tartu linna päeva üks ettevõtmisi on hommikukohv linnapeaga koos hansalinna Tartu-teemalise hõbedase ja kuldse meenemündi esitlusega. See toimub kohvikus Shakespeare, nagu seal on sageli toimunud mitmesuguseid üritusi. Seekord teeb asja erakordseks tõik, et Shakespeare’i senine rentnik annab tööjärje üle teisele ettevõttele. Kohviku uksed sulguvad 29. juuni õhtul ja jäävad suletuks vähemalt kuuks ajaks.

Osaühing Vanemuise Kohvik on Shakespeare’i pidanud peaaegu 28 aastat. Osaühingu juhatuse liige Andres Paas rääkis, et lisaks söömisele-joomisele on pakutud võimalusi väiksemateks ja suuremateks koosviibimisteks, mitmesuguste tähtpäevade tähistamiseks ja pidulike sündmuste korraldamiseks. Külastajate hulgas on rohkesti teatrisõpru, vanemuislasi ja kontserdimaja töötajaid. Omapäraseid võimalusi pakub avar rohelusega terrass.

«Erilisi maitseelamusi oleme pakkunud teatrikülastajatele enne ja pärast etendust, teenindanud suuri, poole tuhande osalejaga konverentse ja seminare, aastavahetustel üle tuhande ballikülalise, ammustel aegadel isegi lauluväljakutäit publikut,» meenutas Paas. «Oleme oma truudele külastajatele ja paljudele koostööpartneritele nende ilusate aastate eest tohutult tänulikud ja soovime, et nad leiaksid tee ka uuenevasse teatrikohvikusse.»

Tagasi üles