Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Tartu kaubamaja läbib juubeli eel uuenduskuuri

Copy
Tartu kaubamaja 0-korrus hakkab pärast remonti välja nägema selline. Uuemaks saab lisaks üldalale ka osa sealseid kaubanduspindu.
Tartu kaubamaja 0-korrus hakkab pärast remonti välja nägema selline. Uuemaks saab lisaks üldalale ka osa sealseid kaubanduspindu. Foto: Tallinna Kaubamaja AS

Järgmisel aastal 20. sünnipäeva tähistava Tartu uue kaubamaja kaks korrust saavad juubeliaasta eel värskema ilme. Viimati toimus suurem renoveerimine selles hoones kaheksa aastat tagasi.

Kaubamajas algab juuni lõpus renoveerimine, mis mõjutab suures osas nullkorruse ja kolmanda korruse kaubanduspindasid. Toidumaailm uuendatakse täies mahus. Uue ilme saavad ka nullkorruse üldalad ning lisaks värskendatakse Elisa, Juustukuninga ja Apotheka pindasid. Augusti lõpus avab uksed kesklinna esimene Mileedi lillepood ning uue väljanägemise saab ka Matsimoka lihapood.

Tartu kaubamaja tegevjuhi Kristel Liivapuu sõnul on värskenduskuuri eesmärk muuta kaubamaja nullkorrus eesotsas toidumaailmaga ajakohasemaks. «Soovime tööd teha võimalikult kiiresti, mistõttu on värskenduskuuri läbivad kauplused sellel ajal suletud. See võib tekitada külastajatele ebamugavust, kuid loodame mõistvale suhtumisele. Samas me ühtegi korrust täielikult kinni ei pane,» kõneles Liivapuu.

Tagasi üles