Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Poisid süütasid prügikaste ja uhkeldasid sellega Tiktokis (1)

Copy
Üks kolmest süüdatud prügikastist on Annelinna gümnaasiumi taga, mitte kaugel mänguväljakust. Sama prügikast põleb heleda leegiga videos, mille süütajad Tiktokki ringlema lasid.
Üks kolmest süüdatud prügikastist on Annelinna gümnaasiumi taga, mitte kaugel mänguväljakust. Sama prügikast põleb heleda leegiga videos, mille süütajad Tiktokki ringlema lasid. Foto: Margus Ansu/Ekraanitõmmis

Jaanipäeval said päästjad teate, et Annelinna gümnaasiumi ümbruses põleb korraga kolm prügikasti. Eriskummalistest jaanituledest teavitas päästeametit juhuslik mööduja, kes nägi pealt, kuidas kolm poissi konteinerid süütasid. Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, olid noormehed juba jalga lasknud.

Asi sellega aga ei piirdunud. Peatselt hakkasid sotsiaalmeedia populaarsel platvormil Tiktok ringlema videod Annelinnas süüdatud prügikastidest. Need olid sinna riputanud poisid ise. Tiktokist noppis üks tähelepanelik kasutaja need üles ja postitas anonüümselt Facebooki gruppi «Märgatud Tartus». Sealt jõudis materjal juba kiiresti politseinike kätte, kes asusid juhtumit uurima.

Kuigi täpseid asjaolusid veel selgitatakse, on korrakaitsjatel nüüd teada poiste nimed ja vanused. Neist kaks on 12-aastased, kolmas aasta noorem.

Tagasi üles