Päevatoimetaja:
Richard Särk

Poekottide eest saadud raha läheb haigetele lastele

Copy
Koti disainil kasutatud võidutöö kannab endas kunstilise võlu kõrval edasi ideed pühendunult abivajajaid toetada.
Koti disainil kasutatud võidutöö kannab endas kunstilise võlu kõrval edasi ideed pühendunult abivajajaid toetada. Foto: Maxima / Barbora

Toidu- ja esmatarbekaupade pood Barbora korraldas mai alguses lastele joonistusvõistluse, et saada poodi müügile tuleva korduskasutatava poekoti kujundus. Kõigi laekunud tööde seast valiti rahvahääletusega võitjaks seitsmeaastase Mia töö. Mia joonistusega koti müügist saadav tulu läheb Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile.

Barbora turunduse ja sortimendi juhi Ljubov Seibaku sõnul soovis e-pood riidest korduskasutatavat poekotti sortimenti lisades pakkuda selle ostjatele lisandväärtusena võimalust iga ostuga ka head teha.

«Kuna otsustasime poekoti müügist saadava tulu annetada Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile, siis tahtsime koti väljatöötamisse kaasata ka lapsed ning korraldasime joonistusvõistluse,» rääkis Seibak.

Kokku laekus 126 joonistust, nende hulgas Valga põhikoolist, Narva Vanalinna põhikoolist, Rakvere reaalkoolist ja Tallinna huvikeskusest Kullo. Kõigi joonistuste seast valiti Facebooki-hääletusega võitjaks seitsmeaastase Mia töö, see on trükitud nüüd Barbora kotile, mis on kõigile saadaval.

Barbora uus eripärase disainiga ostukott on valmistatud täielikult looduslikust sertifitseeritud mahepuuvillast.

Seibaku sõnul on uus keskkonnasäästlik poekott midagi palju enamat kui lihtsalt kott, see on ka hoolimise ja toetamise sümbol.

«Iga müüdud kott annab oma väikese panuse nende laste heaolusse, kes vajavad meditsiinilist abi,» märkis Ljubov Seibak. «Ka koti disainil kasutatud Mia võidutöö kannab endas kunstilise võlu kõrval edasi ideed pühendunult abivajajaid toetada.»

Loe lähemalt Barbora ostukotist: https://ostukott.barbora.ee.

Tagasi üles