Päevatoimetaja:
Richard Särk

Jaanipühadel tuli päästjatel kustutada mitmeid prügilõkkeid

Copy
Mõhküla prügilõkkest leidsid päästjad madratseid, külmkappe, arvutitoole ja kõike muud, mis lõkkesse kindlasti ei kuulu.
Mõhküla prügilõkkest leidsid päästjad madratseid, külmkappe, arvutitoole ja kõike muud, mis lõkkesse kindlasti ei kuulu. Foto: Lõuna päästekeskus

Läinud nädalavahetus oli tänu jaanipäevale ühe päeva võrra pikem ning andis inimestele võimaluse tavapärasest kauem pidutseda ja vabas õhus viibida. Paraku kaasnevad sellega pahatihti õnnetused ja prügilõkked, millega tuli ka tänavu päästjatel tegelda.

Nii pidid päästjad pühapäeval kella 19 paiku tõttama Põltsamaa linna Kingu tänavale, kus oli põlema süttinud ubmes kahe ruutmeetri ulatuses kuurialust. Inimesed soovisid teha lõket ning süüdata seda bensiiniga. Selle said inimesed ise põletushaavu ning põlema süttis ka väike osa kuurialust. Päästjad andsid kannatanutele kiirabi tulekuni esmaabi ning kustutasid kuurialuse.

Samal õhtul kell 22.15 teavitati päästjaid suurest ja keskkonnaohtlikust lõkkest Põltsamaa vallas Mõhkülas. Umbes 7x8 meetri suuruses lõkkes tuvastasid päästjad madratseid, külmkappe, arvutitoole ja kõiksugu muud kola, mis lõkkesse kindlasti ei kuulu. Päästjad kustutasid lõkke kell 23.18. Olukorrast teavitati ka keskkonnaametit.

Tagasi üles