Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

GALERII Maakaitsepäeval Alatskivil jagati võidutuld

Kaitseliidu Tartu malev korraldas maakaitsepäeva seekord Peipsiääre vallavalitsuse hoone ees pargi platsil, mida ääristasid nii kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjate kui ka vanglaametnike, politseinike ja päästetöötajate telgid ning asjakohaste tegevuste alad. Pärastlõunal saabus platsile tõrvik Narvas süüdatud võidutulega, millest said oma leegi Tartumaa omavalitsuste esindajad.

Teiste hulgas esinesid maakaitsepäeval Ranna rahvamaja naisrühm Lahe, Alatskivi kunstide kooli lauluõpilased ja Alatskivi naisansambel. Huvilised said tutvuda jõustruktuuride varustuse ja tehnikaga, pakuti sõdurisuppi, korraldati pisike näidislahing. Naiskodukaitse Tartu ringkond korraldas heategevusloterii, mis oli väga menukas, nii et kolm eurot maksnud loteriipiletid said otsa paari tunniga.

Naiskodukaitse Tartu ringkonna esinaine Leane Morits oli üllatunud, et loterii oli nii edukas. Päeva ühe korraldaja Kärt Viltropi sõnul kogunes esialgseil andmeil üle 2000 euro, mis läheb Alatskivi lähedal asuva, väikeloomade päästmise ja lastele tutvustamisega tegeleva Kruusa talu toetuseks.

Tagasi üles