Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Kambja vallavolikogu jättis majandusaasta aruande kinnitamata

Copy
Illari Lään on Kambja valda juhtinud pea kaks aastat. Pole teada, kas ta ka jätkab vallavanemana, sest umbusaldusavaldusele on alla kirjutanud enamus volikogu liikmeid.
Illari Lään on Kambja valda juhtinud pea kaks aastat. Pole teada, kas ta ka jätkab vallavanemana, sest umbusaldusavaldusele on alla kirjutanud enamus volikogu liikmeid. Foto: Veiki Ojaperv

Kambja vallavolikogu jättis kolmapäevasel istungil kinnitamata majandusaasta aruande. Vallavanem selles probleemi ei näe.

Kolmapäevasel Kambja vallavolikogu istungil oli teemaks 2023. aasta majandusaasta aruande kinnitamine. Majanduskomisjoni esimees Tarmo Kleimann tegi sel teemal ka ettekande, kus muu hulgas viitas suurele hulgale puudustele konsolideerimisgrupi majandusaasta aruandes. Volikogu enamus majandusaasta aruannet ei kinnitanud.

Vallavanem Illari Lääni hinnangul ei ole see kuigi suur murekoht. Ta selgitas, et vallavalitsus suhtles juhiste saamiseks regionaal- ja põllumajandusministeeriumiga ning samal teemal ka audiitoriga. «Kuupäevalist tähtaega meile seatud pole, seega loodame saata majandusaasta aruande koos täiendava info ning selgitustega uuesti kinnitamisele järgmisel korralisel volikogu istungil, mis toimub augustikuus,» märkis Lään. Selleks ajaks lubas Lään, et saab täiendatud ka aruanne, mille kohta tekkis volikogu istungil küsimusi.

Tagasi üles