Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Korraldajad soovitavad laulupeole tulla jala või rattaga

Copy
Tartu laulu- ja tantsupeo kommunikatsioonijuht Mari-Liis Koemets ja tantsupeo projektijuht Ave Rosenberg sortisid eile vabatahtlike särke. Vabatahtlikke abilisi on laulupeol ligi sada.
Tartu laulu- ja tantsupeo kommunikatsioonijuht Mari-Liis Koemets ja tantsupeo projektijuht Ave Rosenberg sortisid eile vabatahtlike särke. Vabatahtlikke abilisi on laulupeol ligi sada. Foto: Eili Arula

Laupäevase Tartu laulupeo «Õnn ja rõõm» piletid said otsa selle nädala keskel. Kokku müüdi umbes 8000 piletit. Kui võtta arvesse, et peol osaleb umbkaudu 9500 lauljat ja pillimängijat ning neile lisaks ka muu personal ja vabatahtlikud, on homme Tartu lauluväljakule oodata ligi 20 000 inimest. Parkimiskohti jagub vaid kiirematele ning seega soovitavad korraldajad tulla sündmusele jalgsi või rattaga.

Peopäev algab rongkäiguga, mis liigub kell 16–18 Vabaduse puiesteelt lauluväljakule. Kollektiivide rivistumine algab kell 15.15 südalinnas. Mudilaskoorid liituvad rongkäiguga Veski tänaval, et nende jalutuskäik poleks nii väsitav, vahendas laulupeo kommunikatsioonijuht Mari-Liis Koemets.

Rongkäigus osalejate jaoks on kõige olulisem olla õigel ajal õiges kohas ning rivistuda piisavalt vara selleks, et rongkäik oleks liikumiseks valmis kell 15.45. «Oluline on meeles pidada oma rivistuskoha värv, et rahvariietes tantsijad saaks kohapeal õige koha leidmisel abiks olla,» lisas Koemets.

Tagasi üles