Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Volikogu kinnitas Reno Laidre abilinnapeaks harvaesinevas üksmeeles

Copy
Abilinnapeaks kinnitatud Reno Laidre õnnitles Helmer Jõgi, kes võttis temalt üle Tartu volikogu aseesimehe töö. Mõlemad kuuluvad Reformierakond.
Abilinnapeaks kinnitatud Reno Laidre õnnitles Helmer Jõgi, kes võttis temalt üle Tartu volikogu aseesimehe töö. Mõlemad kuuluvad Reformierakond. Foto: M;argus Ansu

Senine Tartu linnavolikogu aseesimees Reno Laidre sai abilinnapea ametisse kinnitamisel 43 linnavoliniku toetuse. Reformierakonda esindav Laidre asub 1. juulist kureerima sotsiaalvaldkonda, mille juhtimine oli seni Mihkel Leesi roll, viimane läks asendusliikmena riigikokku ja taastas volitused Tartu linnavolikogu liikmena.

Linnapea Urmas Klaas ütles kandidaati esitledes, et ametikoht vajab sisukat täitmist. Ta kiitis, et Laidrel on  töökogemus linnavalitsuses, volikogus, maavanemana ja mõne teise Tartumaa omavalitsuse juhina. «Loodan, et ta elab kiiresti sisse,» sõnas Klaas.

Laidre rääkis volinikele, et on valdkonna inimestega juba kohtunud, teab, mis töölaual on, näiteks toetuste kordade ühtlustamine.

Tagasi üles