Varas viis aiast hinnalise grilli ja kaamera objektiivi müüja sai ise petta

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Varas viis kaasa pildil oleva grilli sarnase keraamilise grilli. Varastatud grill oli punast värvi.
Varas viis kaasa pildil oleva grilli sarnase keraamilise grilli. Varastatud grill oli punast värvi. Foto: Sille Annuk

Politsei sai teated kelmusest ja vargusest. Mustvees jäi inimene ilma enam kui viiesajast eurost ning Kambja vallas võttis varas aiast grilli.

Politsei sai teate, et Kambja vallas varastati punast värvi M-suuruses Kamado keraamiline grill. Tegu on üsna kalli seadmega: vargusega tekitatud kahju on 900 eurot.

Politsei sa teate ka kelmusest. Mustvee vallas elav inimene müüs Facebooki Marketplace'i keskkonnas fotoaparaadi objektiivi. Veebikeskkonnas leidus inimene, kes seda osta soovis, ning ta juhendas müüjat tehingut vormistama näilise Omniva keskkonna kaudu.

Müüja sisestas sinna kõik oma andmed ja kinnitas tehingu PIN-koodidega ning avastas mõni hetk hiljem, et tema kontolt on broneeritud 573 eurot. Ühel hetkel see broneering kadus ning vastav summa oli müüja pangakontolt maha läinud. Inimene pöördus küll panka, kuid tehingut enam tagasi pöörata ei saanud. Seni ei ole ostja poolt väidetavalt üle kantud raha objektiivi eest ka müüja kätte jõudnud. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses

Tagasi üles