Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartu laulupeo piletid on välja müüdud

Copy
Tartu laulupidu toimub Tartu laululaval sel laupäeval, 22. juunil.
Tartu laulupidu toimub Tartu laululaval sel laupäeval, 22. juunil. Foto: Maanus Kullamaa

Laupäevasele Tartu laulupeole on kõik piletid välja müüdud. Koos lauljate ja pillimängijatega koguneb Tartu lauluväljakule ligi 20 000 inimest.

Nädala algul andsid korraldajad teada, et laupäeva õhtul Tartu lauluväljakul aset leidvale laulupeole saab soetada veel paarsada piletit. Kolmapäevase seisuga on aga kõik piletid välja müüdud.

Tartu laulu- ja tantsupeo korraldaja, Tiigi seltsimaja direktor Maarja Liba sõnas, et lauluväljakul on ruumi 10 000-pealisele publikule, kuid müüki paisati ligi 8000 piletit. «Meil on ka müügis perepilet, kus ühe piletiga saab sissepääsu kaks täiskasvanut ning nende alaealised lapsed. Arvestasime, et keskmiselt läheb perepiletiga laulupeole neli inimest,» rääkis Maarja Liba. Veel lisas ta, et arvestasid mahutavuse osas ka sellega, et alla seitsmeaastased lapsed saavad peole tasuta.

Laulukaare alla tuleb esinema ligi 9500 lauljat ja pillimängijat. Tartu laulupidu algab kell 18. Kel ei õnnestunud piletit soetada, kuid sooviks sündmusest siiski osa saada, saavad pidu jälgida telerist otseülekande vahendusel.

Tagasi üles