Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Brasiiliast pärit kirurg päästis hilinenud diagnoosi saanud Eesti poisi nukrast tulevikust (3)

Copy
Jane Arst ja tema poeg Marlon käisid teisipäeval lõbutsemas Veeriku mänguväljakul, mis on Tartus poisi vaieldamatu lemmik, sest seal on palju atraktsioone ja rohkem rohelust kui teistel mänguplatsidel.
Jane Arst ja tema poeg Marlon käisid teisipäeval lõbutsemas Veeriku mänguväljakul, mis on Tartus poisi vaieldamatu lemmik, sest seal on palju atraktsioone ja rohkem rohelust kui teistel mänguplatsidel. Foto: Sille Annuk

Mida teeksite teie olukorras, kus hoolimata pidevast uurimisest ei suuda arstid ilmselgelt haigele lapsele õiget diagnoosi määrata, vaid suunavad teid ühtevalu logopeedide juurde ja süüdistavad tagatipuks teid ennast? Või mida teeksite siis, kui pärast kuue aasta pikkust vaidlemist tohtritega ilmneb, et teie sisetunne oli õige ja spetsialistid eksisid?

Need on keerulised küsimused. Ka tartlanna Jane Arst ei ole veel lõplikult otsustanud, mida edasi teha: kas minna kohtusse või lihtsalt andestada. Kindel on vaid üks: nii ta ise kui ka tema peagi üheksa-aastaseks saav poeg peavad olema igavesti tänulikud Brasiiliast Eestisse kolinud kirurgile, kes poisi elu päästis.

Ema aimas halba

Tagasi üles