Tammeka avas võiduarve

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajaeelne treeningkohtumine JK Tammeka (sinistes särkides) ja FC Elva (rohelistes särkides) vahel.
Hooajaeelne treeningkohtumine JK Tammeka (sinistes särkides) ja FC Elva (rohelistes särkides) vahel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile õhtul Tartus peetud Eesti jalgpalli meistriliiga kohtumise Tartu JK Tammeka ja Tallinna Kalevi vahel võitsid võõrustajad seisuga 2:1. Tartlaste väravalööjad olid 12. minutil Marek Tšernjavski ja 84. minutil Janno Saks. Tallinlaste poolelt skooris 39.minutil Edwin Stüf.

"Ma arvan, et täna ootasid kõik Tammekalt väravaid ja salamisi ka kolme punkti ning mõlemat me suutsime ka pakkuda. Arvan, et rahuloluks on vägagi põhjust," lausus Tammeka peatreener Kristjan Tiirik jalgpalli liidule antud intervjuus.  Ta lisas, et Kalev mängis teravalt ja midagi kergelt ei antud, aga Tartu poisid olid tublid ja väärisid seda võitu.

Tallinna Kalevi peatreener Sergei Ratnikov tõdes jalgpalli liidule antud intervjuus, et tema hoolealused eksisid standardolukordades liiga palju. Ta lisas, et võitis see, kes näis rohkem tahtvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles