Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Mart Reiniku kooli katuses laiutab auk

Copy
Reiniku põhikooli algklasside majal käivad katusetööd ja seetõttu on seal praegu hiiglaslik auk. Selleks ajaks, kui lapsed koolimajja naasevad, peaksid tööd olema lõpule jõudnud.
Reiniku põhikooli algklasside majal käivad katusetööd ja seetõttu on seal praegu hiiglaslik auk. Selleks ajaks, kui lapsed koolimajja naasevad, peaksid tööd olema lõpule jõudnud. Foto: Kristjan Teedema

Märtsis tunnistas Tartu linnavalitsus Mart Reiniku kooli katuse rekonstrueerimise hankel edukaks OÜ Rainter 401 489 euro suuruse pakkumuse.

Nüüd on tööd jõudnud nii kaugele, et vana katusekate on maha võetud ning täna pärastlõunal laiutas katuses hiiglaslik auk. Veel vahetatakse välja katuse kandekonstruktsioonide kulunud osad, paigaldatakse aluskate, uus roovitis ning seejärel juba uus valtsplekist katusekate koos katusetarvikutega.

OÜ Rainter juhatuse liige Raido Kübar kinnitas, et tööd on graafikus ning lapsed saavad õigel ajal tagasi koolimajja. «Lepingu järgi on meil aega septembri keskpaigani, aga praegu on selge, et augustis saame suuremate töödega ühele poole,» rääkis ta. Septembrisse jäävad mõned väiksemad katusealused elektritööd. 

Tagasi üles