Päevatoimetaja:
Richard Särk

Vaimsete häirete põdejad pakuvad saatusekaaslastele tuge ja nõustamist

Copy
Võnnus elav Riina Kenn on sedavõrd suure südamega, et aitab kogemusnõustajana teistel inimestel vaimsete haigustega toime tulla ning tehtud töö eest saadud palga loovutas ta aastaid samuti teiste hüvanguks, elades ise väga tagasihoidlikult.
Võnnus elav Riina Kenn on sedavõrd suure südamega, et aitab kogemusnõustajana teistel inimestel vaimsete haigustega toime tulla ning tehtud töö eest saadud palga loovutas ta aastaid samuti teiste hüvanguks, elades ise väga tagasihoidlikult. Foto: Kristjan Teedema

Kellel on piisavalt julgust, et rääkida oma depressioonist või ärevushoogudest kontvõõrale? Tuleb välja, et selliseid inimesi on Eestis üha rohkem, kes üht või teist vaimset haigust põdenuna on valmis teisi nõustama.

Põhja- ja Baltimaade kogemusnõustamise võrgustik ongi mõeldud neile, kes vajavad oma tervisest tingitud takistustega hakkama saamiseks teise sarnase puude või tervisehäirega inimese toetust. Sellise toetuse kaudu on võimalik parandada nende inimese toimetulekut ning suurendada nende valmisolekut, motivatsiooni ja enesekindlust, et otsida tööd ning olla valmis tööeluks.

Elades ärevusega

Tagasi üles