Päevatoimetaja:
Richard Särk

Põhikoolilõpetajate seas leidus tänavu vaid matemaatikas põrujaid

Copy
Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi kiitis tänavusi koolilõpetajaid, sest vaid mõned üksikud peavad tegema matemaatika korduseksamit. Keemia eksamil said nende kaks õpilast lausa maksimumi lähedased punktid.
Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi kiitis tänavusi koolilõpetajaid, sest vaid mõned üksikud peavad tegema matemaatika korduseksamit. Keemia eksamil said nende kaks õpilast lausa maksimumi lähedased punktid. Foto: Margus Ansu

Tartu põhikoolide lõpetajad sooritasid lõpueksamid üldjoontes hästi, leiavad koolijuhid. Kui eesti keelega polnud pea üldse probleeme, siis matemaatikas leidus igas koolis mõni põruja. Kuid see ei tähenda, et lõputunnistus jääb saamata, esmaspäeval saab teha korduseksamit.

Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi on üheksandikega rahul, sest eesti keele eksam läks neil väga hästi, ei olnud ühtki läbikukkujat, matemaatikas mõni siiski põrus.

Ka jäi ta väga rahule valik­eksami tulemustega. «Enamik tegi valikeksami inglise keeles, kuid oli ka keemia- ja bioloogia- ning vene keele eksami tegijaid,» rääkis Sasi.

Tagasi üles