Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu vallavalitsuse liige, endine abivallavanem lahkus märkamatult ametist

Copy
Ametist lahkunud Tartu vallavalitsuse liige Tarmo Raudsepp(vasakul) ja Tartu vallavanem Jarno Laur olid mõlemad seda meelt, et Raudsepa ametis oldud aja jooksul oli üks olulisemaid saavutusi Tabivere kooli ja lasteaia renoveerimine. Lasteaed sai valmis tänavu veebruaris.
Ametist lahkunud Tartu vallavalitsuse liige Tarmo Raudsepp(vasakul) ja Tartu vallavanem Jarno Laur olid mõlemad seda meelt, et Raudsepa ametis oldud aja jooksul oli üks olulisemaid saavutusi Tabivere kooli ja lasteaia renoveerimine. Lasteaed sai valmis tänavu veebruaris. Foto: Margus Ansu

Tartu vallavalitsuse arendusjuhi, varem Tartu abivallavanema ametit pidanud Tarmo Raudsepa nime ei leia vallavalitsuse liikmete nimekirjast. Mis juhtus?

Haldusreformi eel juhtis Tarmo Raudsepp Tabivere vallavalitsust, valdade ühinemise järel sai temast Tartu abivallavanem ning viimases Tartu vallavalitsuse koosseisus oli ta arendusosakonna juht ja ühtlasi ka vallavalitsuse liige. Mai algul otsustas ta ametist lahkuda. 

«Mingit tüli ei olnud, ametist lahkumisel olid täiesti isiklikud põhjused. Olen kümme ja pool aastat olnud valla juhtimise juures, tundsin, et on aeg keerata uus lehekülg,» lisas Raudsepp.

Tagasi üles