Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Puiestee tänava lõik suletakse oktoobri lõpuni liiklusele

Copy
Lõik Puiestee tänavast suletakse remondi ajaks liikluseks kuni oktoobri keskpaigani.
Lõik Puiestee tänavast suletakse remondi ajaks liikluseks kuni oktoobri keskpaigani. Foto: Lilian Lukka

Järgmisel nädalal algab Puiestee tänava Roosi ja Jaama tänava vahelise lõigu rekonstrueerimine. Esmaspäevast suletakse see läbivaks liikluseks, ümber suunatakse bussid number 7, 9, 10 ja 21.

Esmaspäeval kell 7 hommikul suletakse tänavalõik liikluseks, see jääb suletuks kuni oktoobri keskpaigani. Kohalikele, teenindavale transpordile ja operatiivsõidukitele võimaldatakse juurdepääs. Kolmapäevaks suletakse liikluseks ka Puiestee ja Roosi tänava ristmik.

Kuna juuli keskpaigani on suletud Jaama ja Põhja puiestee ristmik, siis ümbersõidu teekonnaks soovitatakse kasutada marsruuti Jaama – Kaunase pst – Kalda tee – Pikk – Raatuse – Narva mnt ja vastupidi Narva mnt – Fortuuna – Pikk – Kalda tee – Kaunase pst – Jaama. Ümbersõiduks on võimalik kasutada ka Puiestee – Roosi – Jaama – Paju – Anne – Kadaka – Jaama ja vastupidi.

Tegemist on kitsaste tänavatega, mistõttu on liiklemistingimused raskendatud ja sõiduaeg võib olla pikem. Peatumist ja parkimist kitsendatakse Anne ja Jaama tänaval.

Bussi number 9 ajutine teekond Raadi suunal on Jaama (lõigus Paju tn – Narva mnt) – Narva maantee. Buss ei peatu Puiestee, Kasarmu ja Narvamäe peatuses. Puiestee asenduspeatused on Jaama ja Paju. Kasarmu ajutine peatus paigaldatakse Jaama tänavale, Jaama ja Roosi tänava ristmiku lähistele. Narvamäe asenduspeatus on Peetri.

Annelinna suunal on ajutine teekond Narva mnt – Vene ringil tagasipööre – Jaama (lõigus Narva mnt – Paju). Buss ei peatu Narvamäe ja Kasarmu peatuses. Narvamäe asenduspeatus on Orava. Kasarmu ajutine peatus paigaldatakse Jaama tänavale (Jaama – Roosi ristmiku lähistele).

Bussi number 10 ajutine teekond Kvissentali suunal on Jaama (lõigus Paju – Narva mnt) – Narva mnt – Puiestee. Buss ei peatu Puiestee, Kasarmu ja Narvamäe peatuses. Puiestee asenduspeatused on Jaama ja Paju. Kasarmu ajutine peatus paigaldatakse Jaama tänavale Jaama-Roosi tänava ristmiku lähistele. Narvamäe asenduspeatus on Peetri kirik.

Annelinna suunal on ajutine teekond Puiestee – Narva mnt – Vene ringil tagasipööre – Jaama (lõigus Narva mnt – Paju). Buss ei peatu Narvamäe ja Kasarmu peatuses. Narvamäe asenduspeatus on Peetri kirik. Kasarmu ajutine peatus paigaldatakse Jaama tänavale (Jaama-Roosi ristmiku lähistele).

Ööbussi nr 21 ajutine teekond on Jaama – Raatuse. Läbimata jääb Puiestee peatus, mille asenduspeatus on Jaama.

Kolmapäeval, 19. juunil on ümbersõit ka bussiliinil number 7. Ajutine teekond on Narva mnt – Muuseumi tee – Raadiraja ja vastupidi. Buss ei peatu Roosi ja Narvamäe peatuses. Narvamäe asenduspeatused on Peetri ja Orava. Roosi peatusi asendavad Jänese ja Orava.

Tagasi üles